INFORMACIÓ

Finques Borges ofereix un servei integral d’agència immobiliària. Bàsicament és treballa en cartera pròpia i alguna col·laboració amb alguna agència immobiliària de les nostres comarques de prestigi.

Des de fa anys aquest departament gestiona una cartera de lloguers i tot el servei que el lloguer comporta amb el seu assessorament

L’ÀREA DE LA IMMOBILIARIA, COMPRÈN:

  • Intermediació, compra i venda de finques urbanes i rustíques
  • Intermediació en la compra i venda de locals comercials, naus industrials
  • Intermediació en la compra i venda de pisos, apartaments, cases, xalets.
  • Servei de lloguer de pisos, locals, naus.
  • Traspàs de locals comercials amb clientela feta.
  • Servei d’administració de comunitats, assessorament jurídic i legal.

Administrem edificis i immobles en règim de lloguer a Lleida, principalment a Borges Blanques i rodalies. Vetllem per la conservació de les finques i ens encarreguem de tot arranjament. Rehabilitem els habitatges i locals, els comercialitzem per trobar els llogaters indicats, redactem els contractes, els portem a registrar a la Cambra, fem els cobraments i la reclamació si cal, i trametem els desnonaments.

Vetllem pel bon règim de la casa, les instal·lacions i els serveis. Preparem amb antelació i sotmetem a la junta el pla de despeses previsibles. Atenem la conservació i el manteniment de la casa i executem els acords adoptats en matèria d’obre

Per un costat li valorem gratuïtament la seva propietat immobiliària. Li venem al millor preu emprant la nostra cartera de compradors potencials. Per l’altre costat li oferim l’immoble que vol comprar. Comercialitzem promocions d’immobles principalment per règim de lloguer.

Finques Borges, SL

Promociona también tu página

Mostra un mapa més gran