ADOSSAT CANTONER EN VENDA A LES BORGES BLANQUES

Es tracta d’un adossat de recent construcció, cantoner que el fa únic per la seva situació, condicions, dimensions, espai i terreny. El xalet està situat en una parcel·la de 500 m², dels quals 275 m² són de construcció.

Situada en una zona tranquil·la de la part alta de la ciutat, al costat de col·legi, serveis sanitaris i parada d’autobusos.
Des del menjador podem accedir a un jardí amb pèrgola i amb barbacoa.
‎En un nivell inferior dona a un altre jardí de 100 m².
La cuina d’uns 14 m² marca Santos totalment equipada amb electrodomèstics Siemens i placa d’inducció Balay, microones, rentavaixelles i rentadora, la cuina és molt amplia i lluminosa que comunica a un rentador i aquest a la vegada dona a la sortida exterior del jardí. En aquesta planta a nivell pràcticament pla, hi trobem 3 habitacions, dues de matrimoni i una normal, totes amb finestres molts grans i lluminoses, també un bany molt ampli. El garatge una part molt important, amb una amplitud per a quatre vehicles i un traster d’aproximadament 16 m²
A la planta primera hi trobem una habitació de matrimoni amb gran finestra i sortida a una terrassa, també un despatx amb sortida a una terrassa i una sala d’estar gran amb sortida també a una altra terrassa solàrium d’uns 25 m² i un bany també lluminós i amb força espai. Cal destacar la gran lluminositat i comoditat que té la casa. Consta de calefacció de gas natural, independent a les dues plantes, aire condicionat amb bomba de calor al menjador i sistema d’alarma. Des del menjador i de la cuina se surt al mateix nivell, els materials són de qualitat, marbre obra vista, alumini, fusta i granet per la cuina, i està molt ben cuidada i conservada.

Per qualsevol dubte, contacteu-nos!

Preu: 270.000€. També està subjecte al lloguer amb opció de compra.