CASA EN VENDA A VINAIXA DE LES GARRIGUES

Es ven casa situada a la Carretera de Lleida de Vinaixa de Les Garrigues, tenint a prop el col·legi, les piscines municipals i moltes coses més.

És tracta d’una casa de 476 metres construïts, i es distribueix de la següent manera: A la planta baixa hi trobem un rebedor, el garatge on hi ha un taller amb maquinària, i un taller de costura on hi ha també la rentadora.

A la primera planta hi ha una sala d’estar, 2 habitacions (1 matrimoni i l’altra individual),  1 bany amb dutxa d’hidromassatge, el menjador, 1 cuina amb sortida a una terrassa, i una sala d’estar/menjador molt gran, des del que s’ho pot accedir a una habitació que s’utilitza com a taller de costura des del que també es pot accedir a la terrassa, i una habitació que s’utilitza com a traster.

I per finalitzar a la segona planta hi ha 3 habitacions, 1 matrimoni i 1 d’individual, 1 sala molt gran la qual se li han posat finestres noves amb persianes automàtiques, i un gran bany.

PREU: 110.000€

Per més imatges podeu veure-les a  www.facebook.com/FinquesBorges