CASA EN VENDA A LES BORGES BLANQUES

¿Busques casa? ¡Aquesta podria ser per a tu!

Casa a la zona de les cases barates, Les Borges Blanques.

Es ven aquesta magnífica casa de 192 m² construïts, està distribuïda en dues plantes i de la següent manera:

A la primera planta hi trobem el rebedor, dos menjadors molt amplis i amb molta llum natural, una cuina amb sortida a la terrassa, des d’on es pot accedir al garatge i a un quarto de rentar, amb rentadora i assecadora i un petit bany.

A la segona planta hi trobem una sala d’estar, cinc habitacions, quatre d’individuals (una d’elles està destinada actualment com un despatx) i la de matrimoni que és tipus suite i el bany disposa d’una amplia banyera i per finalitzar un altre bany amb plat de dutxa.

‼Cal destacar que la casa té 3 terrasses, està completament reformada i tots els mobles son d’alta qualitat‼.

973 14 01 19